Dit domein is ter overname
Home | Voor consumenten | Voor artsen/therapeuten | Publicaties | In het Nieuws | Links | Contact | Zoeken
Informatief
Medische sectie
Reishi en kanker
Reishi preventief
Reishi producten
Geschiedenis Reishi
Veelgestelde vragen
Vraag en Antwoord
Disclaimer
Domein te koop
EnquĂȘte
Heeft u ervaring met Reishi ?
 
Actueel
Dossier Reishi: Energie/vermoeidheid Afdrukken

Gebruikers melden dat ze meer energie voelen, minder (snel) vermoeid zijn en minder last van stress hebben. Hier een reactie van een gebruiker uit België die zijn ervaring op de volgende wijze aan ons communiceerde:

Langs deze weg wens ik u te melden dat m’n eerste kuur die ik probeer op m’n algemeen welzijn zijn vruchten afwerpt en zeer goed aanslaat. Ik begin de positieve werking van dit voedingssupplement duidelijk te voelen, waarbij een zeer positieve inwerking optreedt die me echt veel beter doet voelen. Ik krijg namelijk terug meer zin om fijne plannen te maken. Ik voel me opnieuw frisser en voel me niet meer vermoeid overdag. Bij het ontwaken ‘s ochtends is er terug meer m’n gezonde “adrenaline” die ik kan voelen om de dag goed te kunnen starten.

Ik neem op dit moment nog niet de hoogste dosering en ben nog aan het opbouwen. In het begin had ik in m’n darmen een beetje last maar dat schijnt voorbij te zijn, denk ik.
Het is fijn om die positieve werking te kunnen waarnemen, want ik heb al bijna m’n hele leven heel vaak te kampen met depressies die ik met medicatie en gesprekstherapie verder onder controle houdt.

Ook veel sporters zijn er onder deze groep mensen. Dit is ook een algemeen bekend verschijnsel van de paddenstoel. Zie ook de onderzoekgegevens onder Vermoeidheid bij Borstkanker.

 
Reishi Sporen + Carpohole: resultaten en ervaringen
Afvallen
Afweer-Immuunsysteem
Allergie
Cholesterol
Energie/vermoeidheid
Fibromyalgie
Libido
Psoriasis
Slapeloosheid
Stress
Vermoeidheid bij Borstkanker
Veroudering (Aging)
Sportprestaties
 

content © 2006-2022 reishi.nl, all rights reserved.